پیشگیری از سرطان با تغذیه سالم

پیشگیری از سرطان با تغذیه سالم

مواد غذایی سالم، سلول های سالم را غالب نموده و مواد غذایی ناسالم، سلول های سرطانی را غالب می کنند.
 در بروز سرطان، نقش عوامل ژنتیکی و وراثت کمتر از 10درصد می باشند. اما نقش تغذیه و سبک زندگی در کنار عوامل محیطی بیش از 90% هستند.
 یعنی صرف نظر از اینکه سابقه بروز سرطان در یک خانواده قبلا وجود داشته است یا خیر، با دوری از عوامل سرطان زا و کاهش تاثیر آنها، به سلول های سالم بدن خود کمک می کنید تا غالب شوند و به این ترتیب بسیاری از موارد ابتلا به سرطان قابل پیشگیری هستند.
در بدن ما همواره سلول های سالم و سرطانی وجود دارند، اما اغلب، سلول های سرطانی در اقلیت ناچیزی هستند. اگر مواد غذایی سالم به سلول ها بیشتر برسانید (مانند میوه های رسیده و سبزیجات تازه و مغزدانه های خام قلیایی کننده)، سلول های سالم بیشتر و بیشتر تولید می شوند و سلول های سرطانی هرگز نمی توانند خطر آفرین باشند و به تدریج از بین می روند.

 اما اگر مواد غذایی ناسالم به صورت عادت بیشتر مصرف گردد (مانند فست فودها، محصولات خوراکی کارخانه ای، و غیره که تاثیر اسیدی کننده دارند)، به رشد و تکثیر سلول های سرطانی کمک می گردد و ممکن است آنها با غالب شدن در نواحی خاصی از بدن، به سمت تشکیل تومور پیش بروند.
عادت های ناسالم در تغذیه که سلول های سرطانی را تغذیه می کنند شامل خوراکی ها و نوشیدنی هایی هستند که تاثیر اسیدی کننده دارند، زیرا در محیط اسیدی فقیر از اکسیژن، جهش های سلولی خارج از کنترل در بدن و شکل گیری تومورهای سرطانی بیشتر روی می دهند.

 این موضوع را دکتر واربرگ دانشمند آلمانی کشف کرد و امروزه در بیشتر کتاب ها و مقالات مربوط به پژوهش های بنیادی سرطان، به این کشف بزرگ اشاره شده است.

با رعایت اصول شش گانه بنیاد ملی سبک زندگی سالم از ابتلا به سرطان پیشگیری کنیم.


#بنیاد_ملی_سبک_زندکی_سالم
#پروفسورعلی_کرمی

نظرات

ارسال نظر

در نظر داشته باشید . . .

* دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط این پایگاه در وب سایت منتشر خواهد شد.
* پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
* پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید